Yogastudion Gotland

Gravid Yoga

Yoga för gravida är ett fantastiskt redskap för att öka och bibehålla den fysiska, mentala och känslomässiga balansen under graviditeten. Yoga är dessutom en bra motionsform för att hålla sig frisk och i form.

Yogapassen är speciellt anpassad för dig och din bebis i magen, förberedande för förlossningen.

Vi tränar en mjuk och fysisk yoga med positioner som stärker kroppen och ger lugn i sinnet. Ni får hem material som ni kan träna på under graviditeten, till förlossningen samt efter. Vi lär oss också träna den viktiga bäckenbotten. Ni kommer lära er olika andningstekniker som får er kropp och sinne att bli lugnt och som ni kan ha nytta av under förlossningen. Vi kommer även göra små mediationer och djupavslappningar som bara ger välbefinnande.

Detta är bara en kort tid ni bär ert barn, ta hand om er båda. Du kommer också få lyfta lite funderingar och samtala med andra blivande mammor . Ett mysigt forum att bara vara i.

Gravid yogaläraren heter Emma Prowse är själv mamma till två. Emma är varm och vänlig och ser så mycket fram emot att få hjälpa dig till lugn och trygghet inför din förlossning.

Du har chansen att prova för 100:- den 29/8 och sen boka dig för 8 ggr för 1350:- eller gå drop in för 180:-

Hjärtligt välkommen!

Anmäl er till jenny@yogastudiongotland.se