Yogastudion Gotland

Vinyasa Yoga

Här på YogaStudion Gotland har vi under åren erbjudit en av de mera populära yogaformen som många säkert skulle påvisa likheter med Virja Yoga, Rocket eller Anusara yoga. Vinyasa yogan här är energigivande , terapeutisk och dynamisk yogaform som passar alla då vi modifierar positionerna vid behov. Passar gammal som ung, man eller kvinna.

Jag har valt att kalla typen av yoga vi gör för Vinyasa Yoga. Då jag är utbildad Virya Yoga, Ashtanga och Hatha yoga, så har jag utgått från de olika seriernas oändliga lära. Vinayasa Yoga tillåter variation. Vi lärare kan vara kreativa och skapa olika yogapass. Klasserna kan vara snabbare eller långsammare med olika fokus. Så som höftöppnare, bakåtböjningar och twistpass tex. Någon gång kan chanting förekomma och längre meditationer.

Det finns inte bara en mera rätt och riktig slags yoga. Det finns mycket att lära sig av alla yogaformer som finns i världen idag. All yoga är bra yoga så länge vi mår gott och kan andas! Våga följa flödet i livets puls och upptäck dig själv på nytt!

” If you enjoy having things a little loose and unpredictable and like to move, vinyasa and Virya yoga is probably right for you! ”

Har du frågor? Kontakta Jenny på jenny@yogastudiongotland.se