Yogastudion Gotland

Workshops

Yoga- Dans-Mantra- ”a journey into Rhythm, Sound and Stillness med Lou Åberg.

14-15 april. På påsklovet v.15

9.30-14.00 både lördag och söndag.

Unna dig en påskretreat där vi skapar en mix av rytm, dans , mantran och med Hatha flow och Yin yoga. Toner och ljud kan skapa ny energi, lugn och positiva vibrationer. Har du något instrument ta gärna med dig det! Passar alla!

Pris: 850:- för båda dagarna. Eller en dag för 500:- Lunchsoppa och smoothie 75:- tillkommer.

Lou är cert. i Vinyasa yoga, hatha och yin yoga. Hon inspireras mycket av dans, och den fria intuitiva rörelsen.

Anmälan dig till louaberg@yahoo.se eller jenny@yogastudiongotland.se

 

”EXPLORE AND EXPRESS yourself ”med Yogastudions grundare Jenny Bergfoth Daun.

Mini workshops i olika fokus- ”block” där vi undersöker hur vi kan fördjupa vår kunskap om vår kropp, och asanas steg för steg med teknik, hjälpmedel och kompisar.

Lördag 6/5 kl.15.00-17.00 Anpassat för nybörjare. Men även fortsättare som vill fördjupa sig och lära sig nya saker, är välkomna.
Vi kommer yoga sakta, pedagogiskt och roligt igenom solhälsningarna så de ”sitter”. Du får massa tips hur ”hunden” tex. känns bättre med klossar, bolster och filt. Stenciler på solhälsningarna ges för hemmabruk. Underbar klass som tipsar dig väl, om du vill börja yoga lite hemma. 300:-
Söndag 7/5 kl.15.00-17.30 För nybörjare-fortsättare. Vi tittar närmare och noga på stående asanas och balans övningar. Vi använder vägg, fötter och ben. Avslutar med ett härligt mjukt Expressflöde. 380:-
Gå en eller två dagar!

Anmäl dig till jenny@yogastudiongotland.se eller på lista i Yogastudion.

Virya Workshop i Visby 2017. 19/5-20/5 Med grundaren av Virya yoga, Josephine Sellander.

Hur kan vi bryta upp yogans, ibland, statiska rörelsemönster? Och hur kan yogan i ännu högre grad stödja livet utanför mattan? Utifrån ny rörelseforskning kring ledlära från bl.a. USA, fysioterapi och viryayogans hälsosamma biomekanik jobbar vi med att upptäcka hur nya rörelsemönster påverkar oss dels i hur yogans känns för stunden, dels i kroppen i ett längre perspektiv.

Vårt filosofiska tema är buddhistisk psykologi. Hur kan korsbefruktningen från tankar som formulerades 500 före vår tideräkning och modern psykologi stödja oss i vardagen?

Fredag 19/5
kl.14.00-16.00
Plats: på Yogastudion Öster centrum.

Masterclass för viryaylärare .  Pris: 400:-

Fredag 19/5 Plats på st:Hans skolans aula. 
kl.17.00-19.00
 PRIS: 400:-

Axelklass. Axlarna är en ganska instabil led samtidigt som vi kan känna oss stela i skulderna. Den här eftermiddagen utforskar vi hur vi hur vi en medvetenhet om axlarna kan förändra din yoga! Var beredd på kul yoga.

Lördag 20/5  Plats på st:Hans skolans aula. 
9.00 – 13.00
Pris: 550:-

Slow viryaflow och stark rygg. Vi börjar med ett skönt vinyasaflöde med ett något annorlunda rörelsemönster för att landa i innovativa övningar och viryans biomekanik för att se vi hur vi stärker ryggen genom höfterna. Vi landar i säkra och kul bakåtböjningar.

I pausen har vi info- och frågestund om Nordiska yogainstitutets yogalärarutbildningar.

Josephine Selander

Josephine är grundare till Nordiska Yogainstitutet och initiativtagare till viryayoga och rehabyoga. Hon har skrivit böckerna Dynamisk Yoga, Våga Yoga, Yoga från insidan och Yoga för dig och är aktuell i höst med boken Yoga och ACT (Acceptence Commitment Therapy). Josephine är E-RYT 500 (Experienced Registered Yoga Teacher) inom Yoga Alliance och utbildar yogalärare i Sverige, Norge, Spanien och Indien.

Pris: Yogalärare hela helgen 1250:-  Fredag 17-19,  400:- Lördag 9-13, 550:-

Betala innan fredag ,via BG 5487-1918 för att säkra din plats. Skriv namn och klasser.

Anmälan till jenny@yogastudiongotland.se, eller på lista på Yogastudion.

076-808016